24/04/2018


Setmana Mundial de la Immunització

Setmana Mundial de la Immunització

Generalitat de Catalunya - Canal Salut. Barcelona 24/04/2018:

Del dia 24 al 30 d’abril se celebra la Setmana Mundial de la Immunització, amb el lema: «Les vacunes funcionen» (#VaccinesWork). Aquest any la Setmana se centra en la gran importància que té la vacunació durant tota la vida i el seu paper per assolir els objectius del desenvolupament sostenible.
Es destaca que:
- Les vacunes són efectives i segures.
- Utilitzant-les s’han evitat 10 milions de morts entre 2010 i 2015 a tot el món i s’han previngut moltíssims més casos de malaltia i de les seves complicacions.
- Prevenint les malalties també s’eviten pèrdues de dies d’escola i de feina, entre altres coses i, per tant, es contribueix a la sostenibilitat.
- Per contrarestar la informació incorrecta que hi ha en moltes webs sobre la seguretat de les vacunes, s’ha creat una xarxa de webs amb informació validada: Vaccine safety.net.
- Per aquesta setmana l’OMS ha editat diverses Infografies i des del Ministeri de Sanitat amb les Societats Científiques s’han elaborat nous materials per impulsar la vacunació dels professionals sanitaris

Consulta tota la informació a CanalSalut


Veure totes les noticies

Horari d'atenció

Horari d'atenció a la seu: dimarts de 17.00 a 19.00 hores. Durant el mes d'agost, l'AIFiCC romandrà tancada.

Per realitzar qualsevol altra consulta, feu clic aquíINFOVACALDIA - Siempre al día con el grupo vacunas de AIFiCCPrograma Beveu MenysFAECAPAGORAAUPAFoCAPInfermera virtualCPICJBIPersonesPKNOSalut i benestarSense fumVacunes