Política de Privacitat de Dades


Identitat: ASSOCIACIÓ d’INFERMERIA FAMILIAR i COMUNITÀRIA de CATALUNYA
CIF: G61446696
Adreça: C. Balmes, 172 1r 2a
08006 – Barcelona
Delegat de protecció de dades: Secretaria AIFiCC
Contacte: [email protected]

Mitjançant l’acceptació de la present Política de Privacitat, l’usuari queda informat, entén l’exposició de la gestió que això implica, dona el seu consentiment i accepta les condicions definides al text.

AIFiCC guardarà les seves dades personals durant el període de temps que vostè sigui soci de l’associació. Un cop deixi de ser soci, conservarà les seves dades durant 5 anys. AIFiCC tractarà les seves dades personals d’associat o inscrit a activitats formatives per mantenir-vos informat sobre qüestions relatives a l’activitat de l’AIFiCC i els seus serveis. Així mateix pot exercir, en qualsevol moment, el dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic a [email protected] o bé mitjançant escrit dirigit al carrer Balmes, 172, 1r 2a – 08006 Barcelona, de conformitat amb el què estableix el Reglament de Protecció de Dades de les Persones Físiques 2016/679 UE del 27 d’abril.

La comunicació de les dades és necessària per poder associar-se a l’AIFiCC o per inscriure’s a qualsevol activitat formativa.
Les dades facilitades mitjançant formulari d’associació o altres s’integren en el fitxer gestionat per l’AIFiCC, i autoritza a que les seves dades puguin ser comunicades i cedides a les societats a les quals s’adhereix en virtut de ser soci o inscrit a activitat formativa AIFiCC.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore