Màster en Gestió Integrada de Serveis d’Atenció Primària, Socials, Hospitalaris i Comunitaris. GESAPH

La nova edició del programa del Màster GESAPH té l’objectiu de donar coneixements i eines per a la gestió integrada social i sanitària d’equips, serveis, lideratge d’organitzacions, gestió de projectes i desenvolupament de les noves competències.

Amb una modalitat semipresencial, on hi ha una part online i una part presencial (23 dies) molt més participatiu amb experiències i coneixement dels nous territoris d’Atenció Integrada Social i Sanitaria.

A més d’optimitzar la formació dels professionals, el Màster facilita el desenvolupament de projectes d’Atenció Integrada (AI) innovadors amb implementació real o de l’estat de l’art en AI entre els àmbits de Salut, Social i Comunitari, de manera coordinada, amb el reconeixement de les administracions i proveïdors assistencials, per aconseguir una atenció integrada de major qualitat, facilitant un millor servei a les persones per a la seva salut.

NO ET PERDIS LA SESSIÓ INFORMATIVA AMB:

Josep Mª Grego, director del Màster, la Sra. Anna Méndez, directora tècnica de la Residència i Centre de Dia St. Feliu de Guíxols Gent Gran de la Fundació Guíxols Surís i Cèsar Suárez, coordinador CAP Numància de Barcelona i responsable d’atenció especialitzada CAPII Numància de l’Institut Català de la Salut.

DIMARTS, 16 D’ABRIL A LES 18:30 HORES / VIA ZOOM.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore