Propers cursos Pla de Capacitació – 6a Ed. sobre “Educación para la Salud Individual” i 3a Ed. sobre “Educación para la Salud Grupal”

Us informem que en el marc dels avenços de la implementació local de la Estrategia Nacional de Promoción de la Salud y Prevención (EPSP), el Ministeri de Sanitat realitzarà els següents cursos:

6a Edició del curs online sobre Educación para la Salud Individual sobre Estilos de Vida, del 9 d’abril al de 10 de setembre de 2024 L’Educació per a la Salut Individual és una eina de gran importància per a promoure la salut i per a prevenir i tractar diferents malalties, que s’utilitza habitualment en els centres de salut. Des dels coneixements i experiències que ja es tenen, es tracta d’estructurar aquesta educació per a la salut sobre els continguts biopsicosocials i les bases pedagògiques per a millorar-ne la qualitat i l’eficàcia.

Aquest curs està dirigit a professionals sociosanitaris d’Atenció Primària. Per tot això, us animem a participar i a difondre a totes aquelles persones que considereu que pugui resultar interessant i d’utilitat, especialment per a les persones que estan dins de l’àmbit de la promoció de la salut i de prevenció primària.

Al següent enllaç hi ha el formulari per a inscriure’s al curs que caldrà emplenar i donar resposta abans del 21 de març:

3a Edició del curs online sobre Educación para la Salud Grupal sobre Estilos de Vida, del 23 d’abril al 12 de setembre de 2024 L’Educació per a la Salud Grupal és una estratègia reconeguda d’utilitat en promoció de la salut que té com a finalitat l’adequació del comportament humà i dels estils de via per a mantenir i millorar la salut. És una intervenció que enriqueix al grup i a la comunitat i a més, complementa les recomanacions donades a la consulta. L’objectiu és capacitar per iniciar la posada en marxa d’activitats presencials grupals per a promoure estils de vida saludable.

Aquest curs està dirigit a professionals de l’Atenció Primària. Al finalitzar aquest curs s’adquirirà el coneixement, les eines i els recursos necessaris per a elaborar i desenvolupar un projecte d’Educació per a la Salud Grupal. Per tot això, us animem a participar i a difondre a totes aquelles persones que considereu que pugui resultar interessant i d’utilitat, especialment per a les persones que estan dins de l’àmbit de la promoció de la salut i de prevenció primària.

Al següent enllaç hi ha el formulari per a inscriure’s al curs que caldrà emplenar i donar resposta abans del 10 d’abril:

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore