Màster Universitari en Recerca Participativa en Salut

La Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) ha obert les inscripcions al nou Màster Universitari en Recerca Participativa en Salut (semipresencial), el qual podria ser d’interès pels vostres membres, ja que el màster està dirigit a ells/es (adjunto dossier informatiu):

https://www.uvic.cat/es/master-universitario/investigacion-participativa-en-salud

En el marc d’aquest Màster, hem organitzat dos webinars que tractaran temes relacionats amb la recerca participativa i l’atenció integrada:

Webinar “investigación acción participativa en salud: del discurso a la pràctica”, el 3/05/24 a les 16.30h (online), amb Beatriz Miranda Galarza, sociòloga i relatora especial de Nacions Unides. Inscripció gratuïta: 

Investigación acción participativa en salud: del discurso a la práctica | UVic (info-uvic.cat)

Webinar “Atenció integrada a Catalunya: on som i cap a on anem”, el 13/05/24 a les 12.30h (online), amb Jordi Amblàs Novellas, director d’atenció integrada del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. Inscripció gratuïta:

Atenció integrada a Catalunya: on som i cap a on anem | UVic (info-uvic.cat)

A més, el pròxim dia 15-05-25 a les 19.30h farem una presentació del Màster en el Virtual Open Day (inscripció gratuïta), per si voleu tenir més informació al respecte: https://cloud.info-uvic.cat/virtual-open-day

Espero que aquesta informació sigui de l’interès dels vostres membres, ja que és un dels primers Màsters oficials transversals que contempla el treball multidisciplinari. Agrairia enormement si poguéssiu fer difusió del Màster i dels webinar als membres o d’altres possibles persones interessades.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore