12a JORNADA: Especialistes en Infermeria Familiar i Comunitària

Benvolgudes i benvolguts, 

Com cada any, tenim una cita que ens omple d’alegria i il·lusió, la Jornada d’Especialistes en Infermeria Familiar i Comunitària que organitzem l’AIFiCC juntament amb altres entitats com vosaltres.

Enguany ja és la 12a edició i ens plau convidar-vos a  l’acte de celebració programat  pel proper 16 de maig del 2024  al Col·legi Oficial dInfermeres i Infermers de Barcelona.

La jornada pretén  ser un espai per compartir experiències i coneixements  amb les noves infermeres especialistes en familiar i comunitària amb els treballs de recerca elaborats durant la seva residència .

El període d’inscripció estarà obert a partir del 5 d’abril i l’últim dia que tenen els residents per poder entregar els abstracts és el 16 d’abril  a les 23:59 hores. Per últim, el 3 de Maig comunicarem els escollits per presentar o bé en format de comunicació oral o en format pòster, prèvia  avaluació del comitè científic . 

Es premiarà a les 2 millors comunicacions orals, a la millor comunicació en format pòster i per últim és donarà un premi pre-doctorat per l’IDIAP Jordi Gol.

Esperem la vostra assistència i restem a la vostra disposició per qualsevol dubte o aclariment al correu [email protected] 

Una forta abraçada.

Cordialment,

Comitè organitzador

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore