Jornada de Grups de Treball de l’AIFiCC

El dia 24 de febrer es va celebrar a l’auditori del COIB la Jornada de Grups de Treball de l’AIFiCC amb la participació de coordinadors i membres dels grups de treball i socis. Aquesta jornada també es va poder seguir de manera telemàtica amb el ZOOM.

Núria Radó, investigadora a l’AQuAS, va fer la conferència inaugural titulada  “La recerca infermera: una oportunitat per a l’impacte de la recerca”,en la que va analitzar l’impacte de la recerca infermera i cóm presentar projectes de recerca competitius per al seu finançament. Veure presentació.

A continuació, els coordinadors dels grups de treball van explicar el treball desenvolupat durant l’últim any i les línies de treball del 2022. Una petició que van fer tots els grups de treball és la necessitat d’incorporar nous membres per arribar a desenvolupar tots els projectes plantejats.

Els Grups de Treball són el veritable motor de la nostra Associació i gràcies a cadascuna de les persones que hi participen generen coneixement infermer, treballs de recerca i cursos de formació continuada.

Finalment, Elvira García, coach nutricional i sòcia de l’AIFiCC, va fer la conferència de cloenda titulada “L’autocura de les infermeres i infermers per millorar el nostre benestar físic i emocional”, en la qual en va explicar els tres pilars bàsics per a una major autocura i un equilibri físic i emocional. Veure presentació.

Si ets expert/a en algunes de les àrees de coneixement dels grups de treball i vols col·laborar amb nosaltres, posa’t en contacte per mail a [email protected] . Amb tu serem més forts!

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore