S’actualitza la taula amb recomanacions de la freqüència d’autoanàlisi de glicèmia capil·lar en diabetis

El Departament de Salut, amb col·laboració de l’AIFiCC, la GedapS, la CAMFiC, l’Associació Catalana de Diabetis i l’Associació de Diabetis de Catalunya, ha actualitzat la taula amb recomanacions sobre la indicació i freqüència de l’autoanàlisi de glicèmia capil·lar (ACG) en persones amb Diabetis Mellitus (DM).

Aquesta nova versió inclou informació sobre la freqüència d’autoanàlisi en usuaris de Monitorització Contínua de Glucosa (MCG). Es podrà consultar al full de dispensació de tires de l’ECAP i a la pàgina web del Departament de Salut (Gencat).

Podeu consultar el document complet aquí.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore