4a edició del BCN Salut Games

BCN Salut Games és un esdeveniment esportiu en format olimpíada solidària del sector sanitari a la ciutat de Barcelona. Des de l’AIFiCC col·laborem en la difusió i us animem a participar. Cada centre sanitari pot inscriure diferents equips en les activitats proposades. És una competició amateur i oberta a tot el personal dels centres, una competició per tal de fer esport, passar una bona estona i entre tots ajudar a una finalitat solidària. El lema de BCN Salut Games és: fem equip, aconseguim resultats. Fer un bon equip és fonamental per aconseguir bons resultats.

Si voleu més informació per participar en aquesta olimpíada, envieu un correu electrònic a: [email protected]

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore