Objectius i línies estratègiques del grup Nursing Now Catalunya 2019

Nursing Now és una campanya global de tres anys impulsada pel Consell Internacional de les Infermeres (CII) i de la Organització Mundial de la Salut (OMS), que té per objectiu posicionar la professió infermera allà on ha de ser i apoderar les infermeres per liderar els reptes de salut del segle XXI. Tota la informació sobre la campanya la trobaràs al web oficial.

Aquest document recull la proposta del grup Nursing Now Catalunya per concretar objectius operatius per cada línia estratègica establerta per Nursing Now, així com les accions i els criteris de resultats i les entitats responsables de dur-ho a terme. Tots ells alineats amb les iniciatives del Departament per millorar la salut de la població i potenciar l’excel·lència de les cures infermeres.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore