XXIX curs de l’AGICAP en assaigs clínics amb medicaments a l’Atenció Primària

XXIX curs de l’AGICAP en assaigs clínics amb medicaments a l’Atenció Primària

La investigació experimental a l’Atenció Primària encara té poca tradició en el camp dels assaigs clínics amb medicaments. Darrerament ha augmentat l’interès dels professionals per aquest tipus d’investigació i les oportunitats de participar-hi.

Aquest curs pretén aportar coneixements teòrics i pràctics per tal de millorar la formació dels investigadors i fomentar la realització d’assaigs clínics amb medicaments a l’atenció primària.

És un curs dirigit específicament a personal assistencial de centres d’atenció primària, que no estigui en període de formació, i que treballi en centres tutelats pel Comitè Ètic de l’IDIAP Jordi Gol: medicina de família, infermeria, pediatria, ginecologia, odontologia i psiquiatria.

Si vols formar part de la xarxa d’investigadors de l’AGICAP, si vols participar activament en assaigs clínics en el teu centre d’atenció primària, forma’t i inscriu-t’hi.

L’IDIAP Jordi Gol, a través de la seva Agència de Gestió d’investigació Clínica a l’AP (AGICAP) torna a organitzar aquest curs, constituint un dels elements fonamentals per a la formació i acreditació dels investigadors de la xarxa de l’AGICAP.

Per tal de superar el curs, caldrà un mínim d’assistència del 80%,  i complimentar al final del curs el qüestionari de satisfacció.

Places limitades

Clica aquí:   INSCRIPCIONS

XXIX curs de l’AGICAP en assaigs clínics amb medicaments a l’Atenció Primària

Informació del Curs

Data límit d'inscripció 06/10/2021

Duració del curs: Dies 6 i 13 d'octubre. Horari de 16:00 a 19:00 hores

Duració: 6 hores

Lloc: Plataforma Teams

Tipus de formació:

Preu: Gratuït

Observacions sobre el preu:

Infermeres de Família i Comunitaria

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore