Postgrau en Gestió i Dinamització de Projectes d’Envelliment Actiu i Saludable, 5a edició

  • Tècnics de l’àrea de gent gran o altres àrees de l’Administració.
  • Professionals d’empreses o entitats que ofereixen o vulguin oferir serveis o productes per a la gent gran: de salut, sociosanitaris, residencials, d’oci, culturals, educatius, esportius, etc.
  • Professionals o titulats de l’àmbit sociocultural i d’acció comunitària, tant públic com privat (directors, programadors, coordinadors, gestors de programes o de projectes): educadors socials, educadors d’adults, treballadors socials, gestors de projectes de participació i associacionisme, d’ animació / dinamització sociocultural i de desenvolupament comunitari, de voluntariat, d’integració i d’igualtat, de mediació, de coaching, de gestió cultural, etc.
  • Persones que treballin en altres àmbits i que vulguin impulsar projectes o reorientar la seva carrera per procurar un envelliment actiu i saludable de la població.
  • Professionals jubilats i voluntaris de diversos sectors que desitgin col·laborar en projectes d’envelliment actiu i saludable en entitats del tercer sector.
  • Llicenciats / graduats en altres camps, com poden ser: pedagogia, psicologia, sociologia, antropologia, humanitats, ciències polítiques i de l’administració, salut, salut pública, educació física, management, dret, filosofia, geografia i història, història de l’art , literatura, arts (plàstiques, música, dansa, teatre …), comunicació, audiovisual, TIC’s, arquitectura, disseny, turisme, hostaleria, etc.

No disposem de dades en aquest moment

Postgrau en Gestió i Dinamització de Projectes d’Envelliment Actiu i Saludable, 5a edició

Informació del Curs

Data límit d'inscripció 03/03/2020

Duració del curs: Fins 14 maig 2020

Duració: Sense especificar

Lloc: UPF

Tipus de formació:

Preu: Diferents preus

Preu Soci: 1.750€

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore