Curs: Atenció podològica a les persones amb diabetis des de l’Atenció Primària i Comunitària. Criteris de derivació a l’Atenció Podològica Comunitària (CatSalut)

Curs: Atenció podològica a les persones amb diabetis des de l’Atenció Primària i Comunitària. Criteris de derivació a l’Atenció Podològica Comunitària Tenint en compte, d’una banda l’augment de la prevalença de diabetis en la població, i de l’altra la necessitat de donar a conèixer el circuit de derivació es proposa aquesta formació adreçada a professionals d’infermeria de l’Atenció Primària per atendre a persones diabètiques amb peu diabètic. No únicament en el diagnòstic i en el tractament, si no també en la seva prevenció. Aquest curs té com objectiu que aquests professionals sàpiguen prevenir, avaluar, diagnosticar, tractar i derivar els pacients amb diabetis.

Objectius Generals

  • Augmentar els coneixements i adquirir les habilitats en l’exploració i classificació de la patologia del peu en les persones amb diabetis

Objectius Específics

  • Conèixer les patologies més prevalents en els peu i ungles de les persones amb diabetis
  • Conèixer les tècniques bàsiques d’exploració neuropàtica i vascular del peu diabètic
  • Aprendre a definir i classificar el peu de risc
  • Aprendre les pautes d’actuació davant els problemes del peu diabètic
  • Conèixer el circuit establert a l’Atenció Primària per a la derivació a l’atenció de podológica

Metodolgia: Curs online. El curs es desenvolupa a l’aula virtual de formació de FAECAP. Conté 4 unitats amb un resum en format pdf per poder descarregar i material audiovisual de suport.

Crèdits  concedits pel CCFCPS: 1,1.

Nombre d’hores a  distància: 6h Consulteu el Programa Curs Online_ Atenció podològica a les persones amb diabetis_AIFiCC

Curs: Atenció podològica a les persones amb diabetis des de l’Atenció Primària i Comunitària. Criteris de derivació a l’Atenció Podològica Comunitària (CatSalut)

Informació del Curs

Data límit d'inscripció 01/02/2023

Duració del curs: 31/12/2023

Duració: 6 hores

Lloc: online

Tipus de formació:

Preu: Gratuït

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore