Curs Gratuït Exclusiu Socis: Abordaje del Tabaquismo desde Atención Primaria

Curs gratuït edició exclusiva Socis AIFiCC

L’Estratègia de Promoció de la Salut i Prevenció (EPSP) en el Sistema Nacional de Salut (SNS), en el marc de l’abordatge de la cronicitat, va ser aprovada el 18 de desembre de 2013 pel Consell Interterritorial de l’SNS. L’objectiu general d’aquesta Estratègia és fomentar la salut i el benestar de la població, promovent entorns i estils de vida saludables.
Un dels pilars necessaris per a la seva implementació, és la posada en marxa d’un pla de capacitació per a professionals que desenvoluparan intervencions de promoció de la salut i prevenció primària. Aquesta capacitació, està basada en metodologia en línia i consta de diferents mòduls formatius.
En el marc de la implementació en l’àmbit sanitari de l’Estratègia de Promoció de la Salut i Prevenció en el SNS, s’ha identificat la capacitació com a element essencial per donar suport a el personal professional.

Objectius de el curs

Capacitar el personal sanitari d’APS, per a realitzar intervenció sobre consum de tabac amb la població a la qual atenen, tant dirigida a prevenir el tabaquisme actiu i el involuntari, com a fomentar la cessació tabàquica.
Així el curs proporciona formació sobre els diferents mètodes per a l’abordatge de l’consum de tabac que compten amb evidència científica, entre els quals es troben el consell sanitari i la intervenció educativa individual i grupal.

Places limitades

Últim dia inscripció el 9 de setembre

Curs Gratuït Exclusiu Socis: Abordaje del Tabaquismo desde Atención Primaria

Informació del Curs

Data límit d'inscripció 20/09/2021

Duració del curs: Finalitza el 20/12/2021

Duració: 40 hores

Lloc: Campus Virtual del Instituto de Salud Carlos III

Tipus de formació:

Preu: Gratuït

Observacions sobre el preu:

Curs gratuït edició exclusiva Socis AIFiCC

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore