Vacunes

Grup de treball nascut el 2010, format per infermeres amb expertesa en vacunes per a donar resposta a les necessitats d’aquest col·lectiu. És present en el Consell Assessor de vacunacions del Departament de Salut. Participa en diferents projectes relacionats de l’Agència de Salut Pública de Catalunya, i organitza una jornada d’actualització anual en diferents punts del territori. També treballa per a donar suport als professionals d’Atenció Primària, per la millora de la informació, de la formació i dels indicadors. Igualment dedica els seus esforços a augmentar les cobertures vacunals, també entre els mateixos professionals sanitaris.

Nota informativa de la Direcció General d’Ordenació Professional i Regulació Sanitària en relació amb les actuacions de les infermeres i infermers en l’àmbit de les activitats de vacunació

Els Nostres Documents

Informació sobre vacunes no finançades. Març 2017

  • Vacuna contra la meningitis ACWY [CAT] [ESP] Última actualització març 2022
  • Vacuna contra el rotavirus [CAT] [ESP]Última actualització març 2022

Fitxes de Treball

Suggeriment de citació: Grup vacunes en: Associació d’Infermeria Familiar i Comunitària de Catalunya (AIFiCC).Títol del document. InfoVacAldia. Data del document [Actualitzat: data; consultat el: data]. Disponible en:adreça web.
Sugerencia de cita: Grupo vacunas en: Associació d’Infermeria Familiar i Comunitària de Catalunya (AIFiCC).Título del documento. InfoVacAldia. Fecha del documento [Actualitzado: fecha; consultado el: fecha]. Disponible en: dirección web.

Altres documents d'interès

Contacta amb aquest grup

Fes click i omple el formulari per contactar!

Coordinador/a

Components

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore