1. Beneficis soia – 2. Intolerància lactosa – 3. Etiquetatge aliments (3 sessions)

  • Descripció
  • Contingut

BENEFICIS DE LA SOIA PER A LA SALUT DE LA DONA
Elena Marín Martín, Llicenciada en Farmàcia, Graduada en Nutrició Humana i Dietètica. Master en Dirección de Asuntos Públicos. Experta en Nutrició i Salut en Qualitat Pascual.

INTOLÈRANCIA A LA LACTOSA
Andrea Grau Domingo, Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica (UB). Postgrau Nutrició Clínica i Ciència Avançada dels Aliments (IL3 – UB). Postgrau Farmacologia, Nutrició i Suplementació en l’Esport (IL3 – UB). Col·legiada CAT001116 del CODINUCAT. Visitadora mèdica de Qualitat Pascual (visita a Professionals de la Salut, i impartir docència d’educació nutricional i alimentària).

ETIQUETATGE DELS ALIMENTS ENVASATS
Fina Corredor Castillo, Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica (URV). Postgrau en Tractament Dietètic del Sobrepès i l’Obesitat (UB). Col·legiada CAT00084 del CODINUCAT. Visitadora mèdica de Qualitat Pascual (visita a Professionals de la Salut, i impartir docència d’educació nutricional i alimentària).

  • Docents
  • Inscripció

No disposem de dades en aquest moment

1. Beneficis soia – 2. Intolerància lactosa – 3. Etiquetatge aliments (3 sessions)

Informació del Curs

Data d'inici: 16/01/2019

Duració: 3 hores

Lloc: Seu AIFiCC - C Balmes 172 1r 2a de Barcelona

Tipus de formació:

Preu: Diferents preus

Preu Soci: 0€
Preu Resident Soci: 0€
Preu Membre grup de treball: 0€
Preu No Soci: 15€
Preu Resident No Soci: 7€

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore