17/05/2019


Jornada de Gestió. Ja coneixem els problemes, anem a per les solucions

Jornada de Gestió. Ja coneixem els problemes, anem a per les solucions és la XIV Jornada anual de Gestió i Gestió Clínica que celebrarem el proper 17 de maig del 2019 al CaixaForum. (Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8 08038, Barcelona) en horari de 8:30h a 13h

El sistema sanitari, i en especial l’Atenció Primària, actualment està vivint una forta tensió que repercuteix en el clima laboral, la relació entre els professionals i de retruc a l’assistència als ciutadans. La cerca de solucions és una de les mesures més urgent que tenim damunt de la taula. Solucions que poden venir de l’entorn, però també des dels territoris.

Els professionals se senten desencantats i presenten símptomes de burnout. No ho podem permetre. Hi ha molt bones experiències que donen resposta sense esperar que aquesta vingui des del sistema. En aquest sentit, ja fa un temps que ben a prop nostre, hi ha persones, equips i organitzacions que s’han posat a treballar en la cerca de la seva solució, perquè les solucions no són úniques. La seva experiència és molt valuosa i ens pot obrir la ment per seguir avançant en la nostra principal tasca, donar la millor de les atencions a la ciutadania des del primer nivell assistència, amb orgull, qualitat i seguretat.

Com diu el lema de la Jornada “Coneixem els problemes: anem per les solucions”, es convida als assistents a participar del debat sobre el valor afegit que aporten les solucions que han trobat les companyes i els companys que ens explicaran les seves solucions. Les seves solucions de ben segur ens poden permetre trobar aquell bri de llum que necessitem per a seguir endavant.

“No he fracassat 999 vegades. Simplement he trobat 999 formes de no crear una bombeta” Thomas Alva Edison

Comitè Organitzador Jornada de Gestió i Gestió Clínica CAMFiC i AIFiCC


Veure tots els congressos

Horari d'atenció

Horari d'atenció a la seu: dimarts de 17.00 a 19.00 hores. Durant el mes d'agost, l'AIFiCC romandrà tancada.

Per realitzar qualsevol altra consulta, feu clic aquíNursing NowINFOVACALDIA - Siempre al día con el grupo vacunas de AIFiCCPrograma Beveu MenysFAECAPAGORAAUPAFoCAPInfermera virtualCPICJBIPersonesPKNOSalut i benestarSense fumVacunes