XV Jornada de Seguretat del Pacient en Atenció Primària

El proper dilluns 5 de juny del 2023 es celebrarà la XV Jornada de Seguretat del Pacient en Atenció Primària a l’Hospital Clínic San Carlos de Madrid. Un any més, els professionals d’atenció primària es reuniran per compartir, analitzar i debatre bones pràctiques i projectes adreçats a millorar la seguretat del pacient.

La jornada és organitzada conjuntament per la Societat Espanyola de Qualitat Assistencial (SECA), la Societat Espanyola de Medicina Familiar i Comunitària (semFYC), la Federació d’Associacions d’Infermeria Comunitària i d’Atenció Primària (FAECAP), la Societat Espanyola de Farmacèutics d’Atenció Primària (SEFAP), l’Associació Espanyola de Pediatria d’Atenció Primària (AEPAP), la Societat Espanyola de Pediatria Extrahospitalària i Atenció Primària (SEPEAP) i el Ministeri de Sanitat.

El lema triat per a la jornada 2023, “El moment dels equips. Per una atenció integral i segura”, posa el focus als equips multidisciplinaris, en què cada professional aporta el seu millor coneixement i habilitats, i tots plegats conformen una xarxa d’atenció integral, longitudinal, eficient i segura.

S’ha ampliat el termini d’enviament de treballs fins el proper 30 d’abril!

Podeu consultar el programa i tramitar inscripció aquí.

XV Jornada de Seguretat del Pacient en Atenció Primària

Informació sobre l'event

Data d'inici: 05/06/2023

Data de final: 05/06/2023

Hora d'inici: 09:00 hores

Hora de fi: Sense especificar

Lloc: Hospital Clínic San Carlos

Tipus d'esdeveniment:

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore