XIV Congrés Internacional de Bioètica 2023

AEBI convida tots  els professionals i acadèmics interessats per la bioètica a la seva cita internacional bianual. Aquest cop el Congrés tindrà lloc a Madrid, els dies 27 i 28 d’octubre. Organitzat pel grup de recerca d’alt rendiment La Persona en la Filosofia Espanyola Contemporània: Vida Humana i Biodret de la Universitat Rey Juan Carlos i l’Il·lustre Col·legi Oficial de Metges de Madrid. El Congrés abordarà qüestions crucials del debat bioètic actual, com ara l’avortament, l’eutanàsia, l’atenció sanitària a les persones trans o la reproducció humana assistida. Així mateix, estarà obert a tot tipus de comunicacions lliures sobre les diferents àrees de la bioètica

Com a fruit de la col·laboració entre les entitats organitzadores, el XIV Congrés internacional d’AEBI reunirà experts procedents de diversos àmbits, com ara la filosofia, el dret i les professions sanitàries, materialitzant la interdisciplinarietat que presideix l’estudi de la bioètica. Tant la conferència inaugural com les taules rodones i les comunicacions lliures oferiran espais de discussió i enriquiment mutu, on tots els assistents al congrés estan convidats a participar-hi, contribuint a la reflexió bioètica comuna sobre els temes proposats.

Amb el premi a la millor comunicació i pòster volen visibilitzar l’aportació a aquesta tasca de tots els investigadors que inicien la seva trajectòria al món bioètic, i de molts altres provinents d’institucions on es desenvolupa la bioètica actualment: universitats, comitès d’ètica de la investigació, comitès d’ètica assistencial, observatoris de bioètica, etc.

 

Més informació aquí.

XIV Congrés Internacional de Bioètica 2023

Informació sobre l'event

Data d'inici: 26/10/2023

Data de final: 28/10/2023

Hora d'inici: Sense especificar

Hora de fi: Sense especificar

Lloc: Madrid

Tipus d'esdeveniment:

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore