Webinar: Telesalut: assistència sanitària des de qualsevol lloc

Demostració pràctica en directe a milers de quilòmetres de distància
Webinar

La realització de proves diagnòstiques des de llocs remots i la connexió en temps real amb hospitals i centres de salut ja és una realitat. La telesalut, molt utilitzada a nivell militar en situacions de màxima tensió i gravetat, com els conflictes bèl·lics, comença a ser una opció molt atractiva en àmbits com el rural, on hi ha una població molt envellida amb dificultat d’accés a centres sanitaris de referència , o el de les presons. Canviarà la telesalut el nostre concepte d’assistència sanitària?

Amb l’objectiu de presentar quines són les aplicacions actuals de la telesalut i la seva implantació a nous escenaris, ISFOS, l’Institut Superior de Formació Sanitària del Consell General d’Infermeria, en col·laboració amb Comitas e-health, organitza el webinar gratuït “Telesalut: assistència sanitària des de qualsevol lloc”, que tindrà lloc el proper dimecres 15 de febrer de 16.00 a 18.00 h.

Durant la sessió, el servei sanitari realitzarà una connexió en directe amb un vaixell navegant a alta mar, per conèixer com funcionen els equips de telesalut i la seva capacitat diagnòstica.

Per concloure, el Consell General d’Infermeria rebrà per cortesia de Comitas e-health un maletí portàtil Medicy, que serà donat a Ucraïna per a l’assistència sanitària a les víctimes de la guerra.

Inscripcions aquí

Webinar: Telesalut: assistència sanitària des de qualsevol lloc

Informació sobre l'event

Data d'inici: 15/02/2023

Data de final: 15/02/2023

Hora d'inici: 16:00 hores

Hora de fi: 18:00 hores

Lloc: online

Tipus d'esdeveniment:

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore