Webinar: PLA DE CURES PER A LA PERSONA AMB MALALTIA RENAL CRÒNICA

LA DE CURES PER A LA PERSONA AMB MALALTIA RENAL CRÒNICA

A Espanya, un de cada set adults conviu amb la malaltia renal crònica (MRC), però dos de cada tres pacients no saben que la pateixen perquè es tracta d’ una malaltia silenciosa , que no presenta símptomes fins que no està gaire avançada. importància de detectar de manera primerenca la MRC.

La MRC afecta aproximadament 47 milions de persones a la UE i més de 850 milions de persones a tot el món. S’espera un increment d’aquestes xifres degut sobretot a l’envelliment de la població, així com a l’augment de la prevalença de la hipertensió i la diabetis, els factors de risc principals.

És a l’Atenció Primària (AP), els metges i les infermeres de família i comunitària són els professionals clau en el diagnòstic i maneig de la persona amb MRC . Destacant les cures infermeres , la seva visió integral de la persona, la seva proximitat amb la persona i la família, i el coneixement de l’entorn comunitari fan de la infermera-o un professional líder en la cura de les persones amb MRC, a través de l’educació per a la salut, l’autocura i l’estandardització de plans de cura.

Us conviden a participar en aquest webinar que celebren el 26 d’octubre a les 17h i organitza FAECAP. Comptaran amb la participació de tres experts, Isabel Egocheaga, Beatriz Moreiras i Almudena Pérez, que ressaltaran el treball en equip i interdisciplinar dels professionals de l’AP per garantir unes cures de qualitat que repercuteixin en el benestar i la millora de qualitat de vida de les persones amb MRC.

Les inscripcions es tancaran el 24/10/2023 a les 23:59 hores

Més informació aquí.

Webinar: PLA DE CURES PER A LA PERSONA AMB MALALTIA RENAL CRÒNICA

Informació sobre l'event

Data d'inici: 26/10/2023

Data de final: 26/10/2023

Hora d'inici: 17:00 hores

Hora de fi: Sense especificar

Lloc: online

Tipus d'esdeveniment:

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore