Webinar “De la investigació a casa: Menjar durant el tractament del càncer”

Per a tots aquells que no van poder assistir a la nostra sessió o que els agradaria tornar-la a veure i fer alguna pregunta.

De la mà de la Dra. Bricia López, MSc, PhD. Investigadora Adjunta Senior Institut de Recerca Sanitària de l’Hospital Universitari La Paz (IdiPAZ), que ens presentarà nous estudis i investigacions dins l’àrea de la nutrició oncològica.

Al costat de Lorena Arribas Dietista – Nutricionista, PhD. Unitat Funcional de Nutrició Clínica, Institut Català d’Oncologia (ICO) – Hospitalet de Llobregat, Barcelona, per parlar del dia a dia a la consulta amb el pacient oncològic.

I la Dra. Elena Roura, Directora científica de la Fundació Alícia, que serà l’encarregada de presentar el projecte ‘Menjar durant el tractament del càncer’ i la plataforma oncoalicia.com, una iniciativa social de la Fundació Catalunya La Pedrera i desenvolupat per Alícia, amb el màxim rigor científic que dóna resposta a professionals i pacients amb dificultats a l’hora d’obtenir informació rigorosa i de qualitat per mantenir un estat nutricional òptim durant el tractament oncològic.

Inscripcions aquí

Webinar “De la investigació a casa: Menjar durant el tractament del càncer”

Informació sobre l'event

Data d'inici: 21/12/2022

Data de final: 21/12/2022

Hora d'inici: 13:30 hores

Hora de fi: 14:00 hores

Lloc: online

Tipus d'esdeveniment:

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore