VIII Jornades d’Actualització d’Infermeria Familiar i Comunitària de Catalunya

Les VIII Jornades d’Actualització d’Infermeria Familiar i Comunitària de Catalunya que es celebraran el 2 i 3 d’octubre a la Universitat de Vic (UViC) amb el lema: “La mirada infermera, holística i des de la comunitat”.

La infermera familiar i comunitària és una professional referent en l’àmbit de l’atenció primària i dóna resposta a les necessitats de salut de la població tot acompanyant a les persones al llarg de la seva vida, des del naixement fins la mort.

Des del comitè organitzador tenim la voluntat de plantejar aquesta jornada tenint en compte aquesta visió longitudinal de la persona que atenem i sovint no coneixem prou bé i que està en contacte amb altres realitats culturals amb problemàtiques diverses i algunes malauradament encara massa freqüents com la violència. Tot això sense oblidar-nos de la necessitat d’estar contínuament actualitzades en aspectes més tècnics i també farmacològics.

Per això creiem que són necessaris aquests espais de reflexió i per compartir coneixements. Aviat rebràs el programa definitiu amb les dates d’inici d’inscripcions.

Et convidem a vindre i gaudir de la Jornada.

WEB JORNADA

No disposem de dades en aquest moment

VIII Jornades d’Actualització d’Infermeria Familiar i Comunitària de Catalunya

Informació sobre l'event

Data d'inici: 02/10/2019

Data de final: 03/10/2019

Hora d'inici: 08:00 hores

Hora de fi: 20:00 hores

Lloc: C. de la Sagrada Família, 7 08500 - Vic

Tipus d'esdeveniment:

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore