VII Jornada de Vacunes de l’AIFiCC

 

La jornada que es celebrarà el dia 6 de juny de 2019 a l’Auditori Municipal de Terrassa té l’objectiu d’aplegar professionals sanitaris que tinguin interès per les vacunes, ampliar coneixements i posar en comú experiències.

Enguany tindrem temes com la vacunació en persones amb malalties cròniques, les novetats en la vacunació de meningococ o dels casos de les malalties que un cop controlades, tornen a reaparèixer.

També us oferim eines que ens han d’ajudar a comunicar-nos millor amb les persones que tenen indicada la vacunació.

I per finalitzar la jornada us demanarem la vostra participació en el taller, per aprofundir en els casos que ens trobem en la pràctica diària i que basarem en les indicacions del Manual de vacunacions de Catalunya de l’Agència de Salut Pública de Catalunya.

Per tot això comptem amb professionals de diferents vessants i experts en la matèria.Esperem que els temes a tractar siguin del vostre interès i que la jornada de treball sigui profitosa.

Us esperem a Terrassa

Reconeixement d’interès sanitari per l’Institut d’Estudis de la Salut (IES) i sol·licitada acreditació pel Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries (CCFCPS).

No disposem de dades en aquest moment

VII Jornada de Vacunes de l’AIFiCC

Informació sobre l'event

Data d'inici: 06/06/2019

Data de final: 06/06/2019

Hora d'inici: Sense especificar

Hora de fi: Sense especificar

Lloc: Auditori Municipal de Terrassa

Tipus d'esdeveniment:

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore