Seminari Exercici físic en persones grans

26 d’octubre de 2022, de 14 a 15 hores. Modalitat: síncrona en línia.
Aquest seminari, el segon de tres, s’adreça a professionals de la salut, de l’exercici físic i de l’esport i forma part del cicle “L’exercici físic com a eina de salut”.
L’objectiu general es oferir una visió global de la importància de la l’activitat física i de la seva utilitat com a eina de salut positiva en les persones grans en tant que eina de prevenció primària, secundària i terciària.

Evitar el sedentarisme i tenir un estil de vida actiu aporta molts beneficis per a la salut i el benestar de les persones grans. També te com a objectius, basant-se en la Guia de Prescripció d’Exercici Físic per a la Salut (Guia PEFS) que es va presentar en el primer dels seminaris del cicle el passat 21 de juny:

  • actualitzar conceptes, definicions en relació a l’activitat física en persones grans.
  • facilitar eines per aconsellar i prescriure activitat física en persones grans.

Cal adaptar la recepta d’exercici físic a les necessitats individuals per aconseguir el màxim benefici amb el mínim de risc, d’acord amb la millor evidència disponible.

Podeu consultar el programa aquí

 

Organitzat per la Subdirecció General d’Ordenació i Desenvolupament Professional-Direcció General de Professionals de la Salut en col·laboració amb la Subdirecció General de Promoció de la Salut, del Departament de Salut i la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física del Departament de Presidència.

Inscripcions abans del 25 d’octubre aquí.

Seminari Exercici físic en persones grans

Informació sobre l'event

Data d'inici: 26/10/2022

Data de final: 26/10/2022

Hora d'inici: 14:00 hores

Hora de fi: 15:00 hores

Lloc: online

Tipus d'esdeveniment:

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore