Seminari “Dia Mundial de les Hepatitis Víriques”

El proper 28 de juliol és el Dia Mundial de les Hepatitis Víriques i, un any més, Catalunya se suma a aquesta commemoració en el marc de l’esforç internacional per eliminar aquestes malalties com a problema de salut pública abans de 2030, tal i com marca l’OMS. Enguany, el lema de la campanya és “No podem esperar per un món sense hepatitis. Junts podem aconseguir-ho”

Com cada any, la Subdirecció General d´Addiccions, ITS, VIH i Hepatitis Víriques, de l´Agència de Salut Pública de Catalunya, organitzarà un seminari on a més d’explicar els avenços fets a Catalunya, hi haurà una taula rodona sobre experiències de cribratge comunitari a Catalunya en poblacions provinents de països amb alta prevalença d’infecció pel VHB i VHC. Són experiències importants en la línia del diu l’OMS, que per eliminar les hepatitis cal apropar l’atenció a les persones que pateixen aquesta infecció.

Aquesta dia mundial busca crear consciència sobre l´hepatitis i el seu impacte en milions persones, doncs cada any, a tot el món més d´un milió de vides es perden a causa d´aquesta malaltia. És per tant una data important que ens ha de portar a sumar esforços les institucions, els professionals i la ciutadania en general per prevenir i guarir les hepatitis víriques i assegurar un futur més saludable per a tothom.

Podeu consultar el programa aquí.

En aquesta enllaç trobareu el programa i el full d’inscripció. El seminari es farà en línia.

https://drogues.gencat.cat/ca/canalsocults/form-dia-mundial-hepatitis/

Seminari “Dia Mundial de les Hepatitis Víriques”

Informació sobre l'event

Data d'inici: 28/07/2023

Data de final: 28/07/2023

Hora d'inici: 12:00 hores

Hora de fi: 14:00 hores

Lloc: online

Tipus d'esdeveniment:

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore