Jornada Infermeria i Responsabilitat Política

Us informem de la propera Jornada d’Infermeria i Responsabilitat Política, que enguany porta el nom “Infermeres, política i poder”.

Cada any, des de la Societat Catalano-Balear d’Infermeria, celebren aquesta jornada per explorar temes crucials que vinculen la nostra professió amb l’àmbit polític, així com amb els diferents nivells de responsabilitat que tenim les infermeres vers les cures de les persones.

En aquesta edició, comptaran amb la participació de destacades expertes que ens parlaran del dret a la cura, les relacions de poder i els conflictes de rol. Tindreu l’oportunitat de conèixer de primera mà projectes com el Time Use Initiative, centrat en la implementació efectiva del dret al temps i les polítiques temporals per a totes les persones. També reflexionaran sobre la construcció social del poder i com aconseguir que aquest tingui un impacte positiu en la societat.

Adjunt trobareu el programa definitiu de la jornada, la qual tindrà lloc el proper 14 de desembre a les 9 del matí a l’Auditori de l’Acadèmia de les Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears (C/Can Carelleu, 1).

Per a inscripcions,aneu aquí.

Jornada Infermeria i Responsabilitat Política

Informació sobre l'event

Data d'inici: 14/12/2023

Data de final: 14/12/2023

Hora d'inici: 09.00 hores

Hora de fi: Sense especificar

Lloc: Auditori de l’Acadèmia de les Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears (C/Can Carelleu, 1)

Tipus d'esdeveniment:

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore