Jornada «Espanya té somni: un problema a resoldre per la societat»

La preocupació pels perills de l’insomni s’està convertint en una prioritat a la societat actual. El proper 31 de gener de 2024 , experts al camp es reuniran al Monday Gran Via, ubicat al c/ Gran Via, 4, Madrid, per abordar aquest tema crucial a la jornada titulada «Espanya té somni: un problema a resoldre per la societat.» Un esdeveniment de l’ Aliança pel Somni , organitzat per Associació Espanyola del Somni (ASENARCO) i el Fòrum Espanyol de Pacients (FEP) .

Aquesta jornada, que serà en format híbrid i gratuïta amb inscripció prèvia , se centrarà en analitzar l’impacte de l’insomni en la salut i la qualitat de vida de persones de totes les edats, de nens, joves i adults . Els assistents podran escoltar professionals de primer nivell, especialitzats en insomni i malalties cròniques, que compartiran els seus coneixements i experiència sobre aquest problema que afecta a Espanya un de cada dos ciutadans.

Trobareu tota la informació i programa aquí.

Per inscriure’t a la jornada «Espanya té somni: un problema a resoldre per la societat» , de l’Aliança pel Somni i organitzat per ASENARCO i FEP has d’emplenar aquest formulari.

Jornada «Espanya té somni: un problema a resoldre per la societat»

Informació sobre l'event

Data d'inici: 31/01/2024

Data de final: 31/01/2024

Hora d'inici: Sense especificar

Hora de fi: Sense especificar

Lloc: c/ Gran Via, 4, Madrid

Tipus d'esdeveniment:

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore