Jornada del Dia Mundial de la Salut Mental

El proper dia 10 d’octubre se celebra al Saló d’Actes Ernest Lluch del Ministeri de Sanitat la Jornada del Dia Mundial de la Salut Mental , amb el lema de la campanya pensada per a aquest any per l’OMS “Make mental health & well-being for all a global priority”, amb la idea que tots tinguem alguna cosa que afirmi la nostra contribució i el suport a la millora de la salut mental.
Seguint aquest lema el Ministeri de Sanitat està organitzant una Jornada amb participació a nivell internacional i a nivell nacional, amb la presentació d’algunes experiències de treball d’algunes CCAA o els propis Plans de Salut Mental, a més d’alguna experiència de “cura als que ens cuiden” i la contribució d’Associacions involucrades a l’àmbit de la Salut Mental dels nostres joves.

Aquesta jornada serà una oportunitat de visibilitzar i compartir experiències per a la millora del coneixement de totes les parts interessades a garantir que la salut mental es converteixi en una prioritat global per a tothom.

La jornada es realitzarà de forma presencial al Ministeri de Sanitat a Madrid i es podrà seguir també a través de streaming. L’enllaç es facilitarà quan s’aproximi la data a l’adreça de correu facilitada a la inscripció.

Programa de la Jornada: Consulteu aquí el Programa de la Jornada

Més informació i inscripcions aquí

Jornada del Dia Mundial de la Salut Mental

Informació sobre l'event

Data d'inici: 10/10/2022

Data de Publicació: Sense especificar

Hora d'inici: Sense especificar

Hora de fi: Sense especificar

Lloc: Salón de Actos Ernest Lluch Ministerio de Sanidad (Paseo del Prado, 18-20 Madrid)

Tipus d'esdeveniment:

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore