Jornada del Dia Mundial de la Salut Mental

Objectius Generals:

El proper dia 10 d’octubre se celebra al Saló d’Actes Ernest Lluch del Ministeri de Sanitat la Jornada del Dia Mundial de la Salut Mental , amb el lema de la campanya pensada per a aquest any per l’OMS “Make mental health & well-being for all a global priority”, amb la idea que tots tinguem alguna cosa que afirmi la nostra contribució i el suport a la millora de la salut mental.
Seguint aquest lema el Ministeri de Sanitat està organitzant una Jornada amb participació a nivell internacional i a nivell nacional, amb la presentació d’algunes experiències de treball d’algunes CCAA o els propis Plans de Salut Mental, a més d’alguna experiència de “cura als que ens cuiden” i la contribució d’Associacions involucrades a l’àmbit de la Salut Mental dels nostres joves.

Aquesta jornada serà una oportunitat de visibilitzar i compartir experiències per a la millora del coneixement de totes les parts interessades a garantir que la salut mental es converteixi en una prioritat global per a tothom.

La jornada es realitzarà de forma presencial al Ministeri de Sanitat a Madrid i es podrà seguir també a través de streaming. L’enllaç es facilitarà quan s’aproximi la data a l’adreça de correu facilitada a la inscripció.

Programa de la Jornada: Consulteu aquí el Programa de la Jornada

Més informació i inscripcions aquí

Jornada del Dia Mundial de la Salut Mental

Informació sobre l'event

Data d'inici: 10/10/2022

Data de Publicació: Sense especificar

Hora d'inici: Sense especificar

Hora de fi: Sense especificar

Lloc: Salón de Actos Ernest Lluch Ministerio de Sanidad (Paseo del Prado, 18-20 Madrid)

Tipus d'esdeveniment:

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore