Jornada d’Atenció Integrada Social i Sanitària “La cura de la salut de les persones al domicili: cap a on va?”

Som a la Dècada de l’Envelliment Saludable 2020-2030 com a pla estratègic de l’OMS, i el ministre de Drets Socials, Consum i Agenda 2030, Pablo Bustinduy, acaba d’anunciar que activa la reforma de les lleis de dependència i de discapacitat per millorar l’atenció a domicili, la teleassistència i l’accessibilitat universal, reforçant així, en diferents territoris, les estratègies de desinstitucionalització.

Comencen a ser una realitat l’evolució i el creixement de l’atenció domiciliària? L’atenció domiciliària respon a les expectatives generades? Hi ha recursos i estratègies per desenvolupar-la? Permet aconseguir una atenció integrada social i sanitària centrada en la persona per millorar el seu benestar?

A la Jornada d’Atenció Integrada Social i Sanitària debatrem al voltant d’aquestes qüestions i veurem els plantejaments actuals en polítiques, estratègies i projectes territorials per potenciar la cura al domicili de les persones amb dependència o discapacitats, des de la perspectiva de la tecnologia en el servei al domicili, la feina interdisciplinar dels professionals, la transformació de centres de dia i de residències i els nous models d’organització i de col·laboració territorial.

És una jornada per als professionals i per a les institucions dels àmbits socials, sanitaris i de la salut mental i comunitària implicats en la direcció, la prestació i la coordinació de serveis per a la salut.

Jornada d’Atenció Integrada Social i Sanitària “La cura de la salut de les persones al domicili: cap a on va?”

Informació sobre l'event

Data d'inici: 27/06/2024

Data de final: 27/06/2024

Hora d'inici: Sense especificar

Hora de fi: 18:30 hores

Lloc: AUDITORI SEU CENTRAL - BARCELONA ACTIVA - Carrer de la Llacuna, 162-164. 08018 Barcelona

Tipus d'esdeveniment:

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore