IX Jornada de vacunes de l’AIFiCC

Us informem que ja tenim data per la IX Jornada de vacunes de l’AIFiCC: es celebrarà el dia 6 de juny de 2024 a Reus. RESERVA’T LA DATA! Introducció / Justificació El camp de les vacunes és dinàmic i constantment evolutiu, amb noves investigacions, desenvolupaments i descobriments que sorgeixen amb regularitat. Per tant, és essencial mantenir-se al dia amb les últimes evidències científiques i les recomanacions actuals per a una pràctica clínica òptima. En aquest context, l’organització de la IX Jornada d’actualització de vacunes de l’AIFICC, proporciona una plataforma per al diàleg entre professionals de la salut, investigadors, experts en vacunació i altres agents interessats. Aquest intercanvi d’informació i coneixements fomenta la col·laboració i la sinergia, millorant així la qualitat de l’atenció i la presa de decisions clíniques relacionades amb les vacunes. Objectius 2.1. Generals
  • Actualitzar els coneixements en vacunació per millorar la pràctica clínica i augmentar les cobertures vacunals de la població.
2.2. Específics
  • Identificar els canvis implementats en el calendari sistemàtic de vacunacions i Adquirir un domini precís en la implementació correcta d’aquests canvis.
  • Abordar de forma eficaz els interrogants més freqüents associats a l’administració de vacunes en la pràctica clínica quotidiana.
  • Reconèixer les necessitats específiques de vacunació en pacients amb malalties que els immunodeprimeixen, ja sigui per la malaltia en si mateixa o pel seu tractament.
  • Detectar les contraindicacions, precaucions i errors associats amb la vacunació.
  • Conèixer com informar sobre els efectes adversos i errors d’administració relacionats amb la vacunació.
Àmbit Seguretat del pacient i professionals. Destinataris Infermeres d’Atenció Primària. Modalitat Presencial Metodologia Taules d’exposició de temes, exposició raonada de les preguntes que hem rebut i que son més freqüents i taula-taller on es plantegen i resolen casos que anem trobant a les consultes. S’alternarà la teoria amb la resolució de casos pràctics per reforçar els conceptes.

IX Jornada de vacunes de l’AIFiCC

Informació sobre l'event

Data d'inici: 06/06/2024

Data de Publicació: Sense especificar

Hora d'inici: Sense especificar

Hora de fi: Sense especificar

Lloc: Plaça de Prim, 4, 43201 Reus, Tarragona

Tipus d'esdeveniment:

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore