IX Congrés de SEMAP octubre 2020

La Sociedad Madrileña de Enfermería Familiar y Comunitària celebrarà la novena edició del IX Congrés de SEMAP els dies 1, 2 i 3 d’octubre de 2020.

L’any 2020 ha estat declarat per l’Organització Mundial de la Salut com l’Any Internacional de la Infermeria, any en què també se celebra el bicentenari del naixement de Florence Nightingale. Aquests esdeveniments marquen l’inici d’aquesta nova dècada i conviden a mirar el futur de la nostra professió amb il·lusió. En aquest context el congrés pretén oferir un espai que serveixi per contribuir el desenvolupament científic i professional de la Infermeria Familiar i Comunitària a la Comunitat de Madrid.
“El futur és ara” és el lema triat per al nostre congrés, ja que pretenem abordar diferents reptes de present i de futur, als quals hem d’enfrontar les infermeres i infermers comunitaris.

El termini d’enviament dels resums finalitzarà el 30 d’agost de 2020, i la data de notificació de l’acceptació d’aquests, serà a partir de el 7 de setembre.

Amb el desig que aquest Congrés en línia compleixi les vostres expectatives, us fem arribar el nostre més sincer salutació, agraint el comptar amb tots vosaltres per aconseguir que aquesta trobada sigui especialment fructífer, en un any que suposa un repte per a la nostra professió.

INFORMACIÓ

No disposem de dades en aquest moment

IX Congrés de SEMAP octubre 2020

Informació sobre l'event

Data d'inici: 01/10/2020

Data de final: 03/10/2020

Hora d'inici: 9:00 hores

Hora de fi: 14:00 hores

Lloc: online

Tipus d'esdeveniment:

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore