IV JORNADA SOBRE VACUNACIONS DE LA SEE: Reptes i oportunitats de les vacunes per al control de malalties transmissibles

Inscripció: Gratuïta. Places limitades. Cal formalitzar la inscripció PRESENCIAL en el següent enllaç. Es podrà seguir la conferència a distància per Streaming o en diferit al canal YouTube de la SEE sense necessitat de registre.

 

PROGRAMA

 

A la primera taula s’abordaran les estratègies de prevenció d’una malaltia transmissible com és la malaltia meningocòccica, amb important morbiditat i mortalitat al nostre país. Per a això es revisarà i es discutirà la situació epidemiològica de la malaltia i també sobre els criteris que han de barrejar per decidir la inclusió d’una vacuna en el calendari de vacunacions sistemàtiques, que són els que en definitiva han de guiar les estratègies que cal adoptar en cada moment.

A la segona taula s’abordaran els reptes que plantegen algunes noves vacunes, ja sigui per combatre malalties emergents com les infeccions per coronavirus MERS-CoV i COVID-19 o per prevenir algunes arbovirosis com són la febre hemorràgica per virus Ébola, la malaltia per virus Zika o el Dengue, malalties amb important impacte en la salut de la població mundial.

No disposem de dades en aquest moment

IV JORNADA SOBRE VACUNACIONS DE LA SEE: Reptes i oportunitats de les vacunes per al control de malalties transmissibles

Informació sobre l'event

Data d'inici: 18/11/2020

Data de final: 18/11/2020

Hora d'inici: 10:30 hores

Hora de fi: 14:30 hores

Lloc: Sala Pittaluga - Pavelló 7. Escola Nacional de Sanitat

Tipus d'esdeveniment:

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore