II Congrés de Mediació en Salut – ampliant xarxes

Us animem a participar al II Congrés de Mediació en Salut – ampliant xarxes, organitzat per la Societat Catalana de Mediació en Salut, de la que l’AIFiCC és una entitat associada. Aquest congrés es durà a terme en un context influït per la pandèmia. Aquesta situació ha obligat a adoptar mesures sanitàries d’urgència per respondre als canvis que requeria protegir la nostra salut col·lectiva. Aquest congrés inclou cinc àrees temàtiques vinculades als principals reptes per a les organitzacions sanitàries en la gestió positiva d’aquests conflictes.

Aquesta trobada, presencial i virtual, s’estructura com un congrés continu a desenvolupar entre els mesos de gener i febrer del 2022, amb cinc sessions virtuals i la inicial, que combinarà la virtualitat amb la presència dels participants. La inauguració tindrà lloc el dia 25 de gener de 2022.

Per a més informació i inscripcions, podeu anar aquí.

Els/les socis/es d’AIFiCC gaudiran d’un preu especial d’inscripció.

 

*L’activitat està acreditada pel Centre de Mediació de Catalunya i està en tràmit la del Consell Català de la Formació Continuada de les Professions Sanitàries.

Podeu anar aquí.

II Congrés de Mediació en Salut – ampliant xarxes

Informació sobre l'event

Data d'inici: 25/01/2022

Data de final: 22/02/2022

Hora d'inici: 09:00 hores

Hora de fi: 19:30 hores

Lloc: online

Tipus d'esdeveniment:

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore