I Congrés Internacional per a l’erradicació de les Violències Masclistes

El I Congrés Internacional per a l’erradicació de les Violències Masclistes es celebrarà a l’antiga fàbrica Fabra i Coats (Carrer de Sant Adrià, 20 Barcelona).

L’Institut Català de les Dones organitza aquest congrés amb l’objectiu de reunir en un mateix espai les persones professionals dels circuits de violència masclista, el personal de les Administracions Públiques encarregades d’intervenir en el disseny i l’execució de polítiques públiques amb perspectiva de gènere, les entitats de dones del territori i al conjunt del teixit associatiu feminista català. Igualment serà una oportunitat d’interaccionar amb activistes i investigadores en matèria de gènere i violències masclistes, amb la finalitat de generar la confluència d’una diversitat d’agents que afavoreixi la suma de coneixements sobre les diverses teories i praxis feministes per a l’erradicació de les violències masclistes, construint així un espai idoni per a la construcció d’aliances i el treball en xarxa.

Aquesta trobada vol també visibilitzar les estratègies de les dones per fer front a situacions de violència masclista, i compartir així experiències d’autoorganització i de resistència d’arreu del món. A partir de les ponències i els tallers, es vol facilitar un espai de debat i reflexió que incorpori els múltiples eixos d’opressió inherents a la societat patriarcal i que juguen un paper especialment important en les situacions de violència viscudes per les dones.

Podeu accedir a tota la informació a través de la pàgina web de l’Institut Català de les Dones i tramitar la vostra inscripció complimentat el formulari en línia.

WEB CONGRÉS INSCRIPCIONS

 

No disposem de dades en aquest moment

I Congrés Internacional per a l’erradicació de les Violències Masclistes

Informació sobre l'event

Data d'inici: 22/10/2019

Data de final: 23/10/2019

Hora d'inici: 08:30 hores

Hora de fi: 14:15 hores

Lloc: Fàbrica Fabra i Coats - C. Sant Adrià, 20 - Barcelona

Tipus d'esdeveniment:

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore