Envelliment actiu i saludable a l’Atenció Primària: Noves figures professionals a l’AP

La incorporació de noves figures professionals: referents de benestar emocional, nutricionistes i fisioterapeutes.

L’envelliment de la població, particularment pronunciat a Catalunya, requereix mesures de prevenció que ajudin a evitar o pal·liar conseqüències negatives com l’avenç de les malalties cròniques o la progressiva davallada cap a la discapacitat.

El sistema de salut no pot proporcionar un abordatge exclusivament reactiu, sinó que ha de reenfocar-se per ser més proactiu i preventiu incorporant una visió àmplia de la salut, que no sigui només l’absència de la malaltia. Per fer-ho cal treballar de manera més integrada no només amb els recursos de salut, sinó també de la comunitat.

L’Atenció Primària de Salut ha fet un pas important incorporant noves figures professionals al costat dels metges, les infermeres, els administratius i les treballadores socials. Sumant els referents de benestar emocional, els nutricionistes i els fisioterapeutes s’obre un ventall molt gran d’oportunitats per treballar de manera integrada per un envelliment més actiu i saludable.

Amb aquest webinar la UOC i l’Institut de Formació Mèdica i Lideratge (IFMiL), conjuntament amb l’Associació d’Infermeria Familiar i Comunitària de Catalunya (AIFICC) vol fer un balanç i propostes de nous abordatges possibles a l’Atenció Primària. I per a això, compta amb les noves figures professionals, que, amb un format lleuger, posaran al dia els assistents amb propostes concretes d’abordatges i programes al territori.

Inscripció gratuïta. Més informació i inscripcions aquí.

Envelliment actiu i saludable a l’Atenció Primària: Noves figures professionals a l’AP

Informació sobre l'event

Data d'inici: 13/07/2023

Data de final: 13/07/2023

Hora d'inici: 15:30 hores

Hora de fi: 17:30 hores

Lloc: online

Tipus d'esdeveniment:

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore