EFPC Conference Barcelona 2023

L’European Forum for Primary Care (EFPC) ha organitzat la seva Conferència Anual a Barcelona, del 17 al 19 de setembre, a l’Espai Pujades 350 (seu del COIB), sota el lema: “Crisis humanitàries internacionals: quin és el paper de l’atenció primària per a la cohesió social internacional?

El comitè científic convida a enviar resums (només en anglès) per a presentacions relacionades amb l’abast i la finalitat de la conferència i l’organització de l’Atenció Primària en general.

La Conferència EFPC Barcelona oferirà una oportunitat  per estudiar una definició de treball de cohesió social centrada en l’Atenció Primària com el grau en què una persona troba confiança, solidaritat, connexió i sentit de pertinença a un grup de la societat. La Jornada de Barcelona també oferirà una base per destacar els antecedents, atributs i conseqüències de la cohesió social, que es poden utilitzar per informar hipòtesis futures sobre els mecanismes d’actuació dels sistemes d’atenció primària, equips i/o professionals sanitaris individuals, en els quals la cohesió pot influir en els comportaments de salut o els resultats de salut de les persones i/o la comunitat.

Atès que els equips d’atenció primària tenen un paper fonamental en la salut holística en molts entorns, es troben en una posició única per millorar i considerar aquesta dimensió de “cohesió social” dels determinants socials de la salut en la seva pràctica.

Us animem a enviar els vostres projectes (termini ampliat fins al 25 de maig de 2023) i tenir un paper actiu a la propera conferència de l’EFPC.

Comptaran amb el suport de diversos ponents d’alt nivell dels quals ja en podem confirmar:

  • David Blane – Membre del Consell Assessor de l’EFPC, Professor Clínic Sènior de Medicina General i Atenció Primària a la Universitat de Glasgow, Coordinador Acadèmic del grup Deep End GP a Escòcia
  • Charles Normand – Professor d’economia de les cures pal·liatives i la rehabilitació, Cicely Saunders Institute, Kings College de Londres i professor emèrit, Centre for Health Policy and Management, Trinity College Dublin
  • Natasha Azzopardi-Muscat. Directora de la Divisió de Polítiques i Sistemes de Salut del País, Oficina Regional de l’OMS per a Europa. La doctora Natasha Azzopardi-Muscat és metgessa, especialista en salut pública i autora de diverses publicacions sobre salut pública i política europea de salut.
  • Antoni Peris-Grao, MD, especialista en MFiC. Director gerent del CASAP. Màster en Salut Pública (UB, 1996). Màster en gestió de serveis d’atenció primària de salut (UB, 2006). Interessat en organitzacions de serveis d’Atenció Primària, noves funcions professionals, desenvolupament interprofessional de PCTeams i estratègies de lideratge.

Podeu trobar tota la informació aquí.

Inscripció oberta! Fins el 31 de juny hi ha quota reduïda.

EFPC Conference Barcelona 2023

Informació sobre l'event

Data d'inici: 17/09/2023

Data de final: 19/09/2023

Hora d'inici: 10:00 hores

Hora de fi: 15:30 hores

Lloc: Seu COIB - Espai Pujades 350

Tipus d'esdeveniment:

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore