Curs d’especialització sobre envelliment, exercici físic, nutrició, qualitat de vida

Curs d’especialització sobre envelliment, exercici físic, nutrició, qualitat de vida (12 crèdits), que han preparat des de la UOC en col·laboració amb l’Institut de Formació Mèdica i Lideratge (IFMIL). 

L’envelliment de la població és, per si mateix, una molt bona notícia. Però hi ha moltes maneres d’envellir, millor físicament, cognitivament i en plenitud o amb més dependència i solitud. Ja hi ha eines per fomentar un envelliment més saludable i programes d’èxit, i, per tant, és important formar-se per posar-les en pràctica.

La nostra societat envelleix ràpidament. L’envelliment s’associa més sovint a malalties cròniques, solitud, discapacitat i dependència. D’altra banda, tenim eines per envellir de manera més saludable, reduint o posposant aquestes conseqüències negatives. Aquestes eines no són pastilles, sinó intervencions per millorar l’estil de vida, bàsicament centrades en el foment de l’exercici físic, la nutrició saludable, la millora de les relacions afectives i de la sexualitat, entre d’altres.

Tanmateix, de vegades és complex implementar aquests canvis en la persona o en la societat (sabem, per exemple, prescriure exercici físic? Quines recomanacions nutricionals sabem o hem de proporcionar? Què podem fer per millorar les relacions socials i la sexualitat en la gent gran?).

Aquesta especialització, partint dels conceptes d’envelliment saludable, fragilitat, capacitat intrínseca, i experiències i models nacionals i internacionals avaluats, proporciona coneixements pràctics per millorar la implementació de programes innovadors d’envelliment saludable i la prescripció de recomanacions per a la gent gran.

A més és un programa 100% online i asincrònic.

Inicia el 19/10, i hi ha convenis amb els Col·legis de metges de Catalunya, l’Associació d’Infermeria Familiar i Comunitària (AIFICC) i les Societats científiques de fisioteràpia i geriatria, que permeten descomptes per als associats.

Curs d’especialització sobre envelliment, exercici físic, nutrició, qualitat de vida

Informació sobre l'event

Data d'inici: 19/10/2022

Data de Publicació: Sense especificar

Hora d'inici: Sense especificar

Hora de fi: Sense especificar

Lloc: online

Tipus d'esdeveniment:

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore