Congrés Internacional d’Infermeria Familiar i Comunitària XII FAECAP, XIV ASANEC i IX trobada d’EIR i Tutors

Us informem que el Congrés Internacional d’Infermeria Familiar i Comunitària XII FAECAPXIV ASANEC i la X trobada d’EIR i Tutors, de la Federació d’Associacions d’Infermeria Familiar i Comunitària (FAECAP) i de l’Associació Andalusa d’Infermeria Comunitària (ASANEC), tindrà lloc a Granada durant els dies 19, 20 i 21 d’abril 2023,  al Palau de Congressos de Granada, ubicat al centre de la capital granadina al Passeig del Violón, S/N 18006 Granada.

El lema del Congrés és “Avancem en la innovació de la cura amb la comunitat”. La prevenció i la promoció són aspectes bàsics en l’àmbit de l’Atenció Primària i les cures a la comunitat des de la proactivitat dels professionals i la participació de la ciutadania són fonamentals. L’apoderament, l’autocura i l’autoresponsabilitat de les persones i la comunitat tenen com a objectiu millorar la salut i, per tant, una qualitat de vida millor.

El programa científic comptarà amb ponents de gran prestigi, a taules de debat on les principals línies temàtiques van des del desenvolupament de Projectes de Promoció en Salut Comunitària, noves Estratègies en Salut Comunitària, noves Tecnologies, el futur de l’especialitat d’IFiC i de la Comunitat en la presa de decisions. Així mateix, forma part del programa científic el desenvolupament d’un gran nombre de tallers d’ús racional del medicament, sobre habilitats psicoemocionals i eines per a l’autocura, entre d’altres, tots impartits per professionals experts en aquestes matèries.

Podeu trobar tota la informació aquí.

Congrés Internacional d’Infermeria Familiar i Comunitària XII FAECAP, XIV ASANEC i IX trobada d’EIR i Tutors

Informació sobre l'event

Data d'inici: 19/04/2023

Data de final: 21/04/2023

Hora d'inici: Sense especificar

Hora de fi: Sense especificar

Lloc: Granada

Tipus d'esdeveniment:

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore