9a Conferència Europea sobre Tabac o Salut (ECToH)

Us informem de la 9a Conferència Europea sobre Tabac o Salut (ECToH) que tindrà lloc a a Madrid, del 26 al 28 d’abril de 2023.

Les ECToH s’organitzen cada tres anys sota els auspicis de l’Associació de la Lliga Europea contra el Càncer (ECL). Aquestes Jornades són reconegudes internacionalment com el principal fòrum europeu per als defensors del control del tabac. A cada ECToH hi assisteixen els responsables polítics més importants, científics, investigadors, agents de defensa, professionals de la salut, així com tots els altres que estan fortament compromesos en la lluita contra el tabac.

La 9a edició d’ECToH Madrid 2023 està sent organitzada per l’Associació Espanyola Contra el Càncer i el Comitè Espanyol de Prevenció del Tabac.

Enguany l’objectiu és generar un moviment social que impliqui els diferents actors que juguen un paper clau en el control del tabac per tal d’aconseguir el nostre objectiu primordial marcat per la Unió Europea (UE) que és: una ‘Generació sense tabac’ a Europa on menys del 5% de la població consumeix tabac l’any 2040. Generar un espai on totes les iniciatives europees en matèria de control del tabac puguin unir esforços i treballar conjuntament cap a l’eradicació de l’epidèmia de tabac. La 9a ECToH Madrid 2023 se centrarà principalment en els joves i els col·lectius més vulnerables amb un èmfasi especial en la promoció de l’equitat en salut en la prevenció i control del tabac.

Més informació i inscripcions aquí

Quota reduïda per a socis/es AIFiCC

9a Conferència Europea sobre Tabac o Salut (ECToH)

Informació sobre l'event

Data d'inici: 26/04/2023

Data de final: 28/04/2023

Hora d'inici: Sense especificar

Hora de fi: Sense especificar

Lloc: Recinte ferial Ifema

Tipus d'esdeveniment:

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore