8a edició del Curso Online Salud Local

El Ministeri de Sanitat realitzarà la 8a edició del Curso Online Salud Local, del 5 de març al 9 de juliol de 2024.

Aquest curs estableix les bases de l’entorn local com a entorn saludable i desenvolupa els passos per a la implementació, a nivell local, de la EPSP de manera pràctica, amb exemples, exercicis i idees clau per a la seva dinamització.

Aquest curs pot ser de gran utilitat per a les persones que treballen, o que estan interessades, en conèixer la importància i en com iniciar intervencions de promoció de la salut i de prevenció primària en l’àmbit local, fent servir com a marc de treball lacitada EPSP.

Per tot això, us animem a participar i a difondre a totes aquelles persones de l’àmbit local que considereu que pugui resultar interessant i d’utilitat, especialment per a les persones que estan dins de l’àmbit de la promoció de la salut i de prevenció primària.

Descarregar Tríptic

Al següent enllaç hi ha el formulari per a inscriure’s al curs que caldrà emplenar i donar resposta. S’amplia el termini d’inscripció fins el dia 5 de març. Les persones que s’hagin inscrit abans del 28 de febrer rebran el correu de benvinguda al curs el matí del mateix dia 5 de març (l’aula s’obra a les 16h). Les inscripcions que arribin posteriorment al termini inicial no rebran aquest correu fins el dia 11 de març.

8a edició del Curso Online Salud Local

Informació sobre l'event

Data d'inici: 05/03/2024

Data de final: 09/07/2024

Hora d'inici: Sense especificar

Hora de fi: Sense especificar

Lloc: Online

Tipus d'esdeveniment:

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore