7a Edició online “EQUILIBRAR-TE DURANT LA PANDÈMIA”

Saps que les emocions criden quan no les escoltes i es transformen en dolor i patiment físic? Quin missatge sents al teu cos aquests dies de tanta tensió, esgotament i frustació entre els sanitaris?

En aquest nou any que tot just acaba de començar i encara en plena sisena onada cal que puguis “EQUILIBRAR-TE DURANT LA PANDÈMIA” i tenir un benestar físic i emocional més gran.

Durant el context específic i inèdit que estem vivint des de fa dos anys i en què el COVID-19 ha causat no només una crisi mundial sinó també una epidèmia psicològica sense precedents entre els sanitaris.

Per aquest motiu, us convidem a descobrir “EQUILÍBRA’T durant la pandèmia”: una formació integral adreçada als professionals sanitaris i pionera a Catalunya i Espanya, creada per Elvira García, infermera i sòcia d’AIFICC. Una formació que té com a missió:

  • Equilibrar les teves emocions aprenent a gestionar la por, la ràbia, la frustració, la tristesa entre altres emocions, amb diferents exercicis pràctics oferts per la psicòloga Ares Anfruns.
  • Equilibrar el teu cos i alliberar aquestes emocions a través del moviment i de la reconnexió amb aquest amb la terapeuta psicocorporal Míriam Díaz.
  • Sense oblidar la importància d’equilibrar-te amb una alimentació més saludable, energètica i conscient, a més d’una suplementació adequada per al sistema immune, una càpsula formativa impartida per Elvira García.

La 7a edició d’aquesta formació s’inicia el dia 26 de febrer (online) mitjançant la plataforma zoom.

Més informació i inscripcions a: https://artcoolsalud.com/equilibra-te/

A més, per ser soci d’AIFICC tens un descompte del 15% en el preu del curs. Cupó descompte: sociaficc

No deixis d’EQUILIBRAR-TE durant la pandèmia, ja que la societat et necessita!

Més informació i inscripcions a: https://artcoolsalud.com/equilibra-te/

7a Edició online “EQUILIBRAR-TE DURANT LA PANDÈMIA”

Informació sobre l'event

Data d'inici: 26/02/2022

Data de final: 12/03/2022

Hora d'inici: 10:00 hores

Hora de fi: 13:00 hores

Lloc: online

Tipus d'esdeveniment:

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore