6a Jornada Right Care: Models avançats en integració de serveis socials i sanitaris

El proper 24 de maig de 2019 de 9h a 14h a l’Auditori de Ciutadella, es realitzarà la 6a Jornada Right Care, sobre els Models avançats en integració de serveis socials i sanitaris, per la Societat Catalana de Gestió Sanitària, amb la participació de l’AIFICC, la SCGiG i la CAMFIC.

Enguany, el focus està en grups de persones amb necessitats socials i sanitàries difícils d’encaixar en el model d’oferta de serveis. Amb la finalitat de posar ordre, s’observen moltes iniciatives de coordinació entre nivells assistencials.

Des de la Secció de Gestió Clínica de la Societat Catalana de Gestió Sanitària, convençuts de la necessitat d’iniciatives disruptives en aquest terreny, proposen aquest any un debat sobre què fan i com es fa, a nivell mundial, els més atrevits.

Per tot això, s’ha seleccionat dues línies de treball: les experiències que han posat el focus en l’augment de les competències infermeres (primera taula) i les que ho han fet des de la integració real de serveis socials i sanitaris (segona taula).

Us hi esperem!

No disposem de dades en aquest moment

6a Jornada Right Care: Models avançats en integració de serveis socials i sanitaris

Informació sobre l'event

Data d'inici: 24/05/2019

Data de final: 24/05/2019

Hora d'inici: Sense especificar

Hora de fi: Sense especificar

Lloc: Auditori de Ciutadella

Tipus d'esdeveniment:

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore