Atenció a la gent gran al domicili: Noves necessitats, noves maneres de tenir cura

Imatge de Pixabay.com

WEBINAR | Realitzat el 29 d’octubre de 2020

Organitzat per la Federació d’Associacions d’Infermeria Comunitària i Atenció Primària (FAECAP) i la col.laboració de Lindor, línia de gestión de la incontinencia de Hartmann.

Duració gravació: 01:28h

Benvinguda: Francisco Javier Carrasco, President de la FAECAP, i Pablo Perlado, Director de Relacions Institucionals de Hartmann.

De la mà de tres professionals sanitaris, compartirem diferents visions i actuacions sobre els nous reptes i necessitats que la pandèmia de la Covid-19 ha posat de manifest, especialment en l’atenció domiciliària a la gent gran i en l’atenció a la cronicitat.

  • Atenció a la gent gran i cronicitat durant la pandèmia de Covid-19. Miguel Ángel Carreiro, Especialista en Infermeria Familiar i Comunitària. Doctor en Infermeria Geriàtrica i Gerontològica. Centre de Salut Sant Roc. Vilagarcía d’Arousa. Servei Galego de Salut (SERGAS).
  • Lesions relacionades amb la Dependència: “Recursos per al seu correcte abordatge després d’una pandèmia”. Justo Rueda, infermer. Doctorand en Infermeria. Membre de Comitè Director d’GNEAUPP. Màster en Gestió Integral i Investigaciónde lasHeridas Cròniques. CAP Terrassa Nord. Consorci Sanitari de Terrassa (CST).
  • Persones, tecnologia i atenció domiciliària. Marc Fortes, infermer. Director del projecte la Infermera virtual del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB). Membre de l’Oficina mHealth de la Fundació TIC Salut i Social. Màster en educació per a la salut

Moderador: Francisco Cegri, Vicepresident de la FAECAP

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore