II Congrés Català de Gestió Clínica i Sanitària

Ja s’han obert les inscripcions al II Congrés Català de Gestió Clínica i Sanitària, que es celebrarà del 21 al 22 de novembre a Sitges (Barcelona). El congrés, organitzat per la Societat Catalana de Gestió Sanitària, reunirà més de 60 professionals experts i referents, debats, conferències i experiències per transformar el sistema de salut.

S’hi tractarà aspectes vinculats amb la transformació del model sanitari, l’avaluació sanitària basada en el valor, la sostenibilitat mediambiental, la digitalització, el lideratge professional i la governança del sistema i de les organitzacions sanitàries.

Aprofita ara la quota reduïda i inscriu-te a un congrés que transforma. Fins el 16 de juliol pots presentar la teva experiència en algun dels sis eixos temàtics d’aquest esdeveniment i optar a un premi guardonat amb 1.000€.

Consulta la web del Congrés, amb el programa preliminar i tota la informació disponible. T’hi esperem!

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore