Infermera Salut i Escola referent dels centres educatius

Ens plau compartir amb vosaltres que ja és disponible el document “Perfil, competències i funcions de la infermera de Salut i Escola, referent de salut dels centres educatius al Sistema de Salut de Catalunya”.

La infermera de Salut i Escola (ISiE) és una figura essencial en la promoció de la salut i el benestar de l’alumnat en els centres educatius i la seva consolidació és un pas significatiu en la direcció correcta per assegurar una atenció de qualitat i promoure hàbits de vida saludables des de les primeres etapes educatives de l’alumnat.

En el marc del Pla d’acció de la professió infermera 2024-2025, reconeixem la importància de les infermeres d’atenció primària i comunitària com a referents dels centres educatius de Catalunya, agents clau per a una atenció integrada i coordinada entre el sistema de salut i l’educatiu, posant la salut i el benestar de l’alumnat en el centre i activant i mobilitzant els recursos necessaris.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore