Diploma d’Expert Online d’Envelliment, Nutrició i Qualitat de Vida (UOC-IFMIL)

Descripció i metodologia
Des dels Estudis de Salut de la UOC s’oferta la tercera edició d’aquest curs d’especialització, totalment online i asincrònic, centrat sobre envelliment actiu i saludable a la comunitat i prevenció de la discapacitat, que aborda sobretot la part de capacitats funcionals, activitat i exercici físic, estimulació cognitiva, nutrició i relacions socials i afectives. Són 12 crèdits en total, amb 3 assignatures de 4 crèdits cada una. De fet, com es comenta a continuació, les tres assignatures són dinamitzades per fisioterapeuta, nutricionista i psicòleg, coincidint perfectament amb les tres noves figures professionals que s’han introduït a l’atenció primària. Així que es tracta d’una formació completa i útil per a qualsevol figura d’atenció primària (metgesses, infermeres i altres figures professionals) per poder implementar programes orientats a les persones grans, a nivell comunitari, domiciliari i inclòs de les residències.

Tot i la dinamització i guia d’un professor per a cada assignatura, el curs és completament online i asincrònic, o sigui mai hi ha una hora establerta de classe frontal virtual, si no hi ha diferents materials a estudiar (vídeo, lectures), un foro de debat i alguns exercicis. En línia amb la filosofia UOC, és perfecte per persones que treballen, que es poden connectar i avançar quan convingui. El contingut és molt actualitzat, bastant amè (tot es desenvolupa al voltant de la carrera professional de la Linda Fried, “mare” reconeguda del concepte de fragilitat, i s’obren “finestres” amb continguts multi-media). I és en castellà, almenys el 100% del material obligatori (que potser és el 98% del total).

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore