Formació sobre tècniques motivacionals en l’entrevista clínica (Online) – 1ed

L’entrevista motivacional és un estil de comunicació col.laboratiu, orientada a objectius amb una particular atenció al llenguatge de canvi. Dissenyada per reforçar la motivació personal i el compromís per realitzar un objectiu específic, explorant les pròpies raons pel canvi en una atmosfera d’acceptació i compassió.

  L’entrevista motivacional és una eina de treball indispensable en el dia a dia dels professionals de l’Atenció Primària (AP), especialment les tècniques de negociació per promoure canvis cap a estils de vida més saludables.

  L’aprenentatge de la EM implica adquirir un conjunt de tècniques i habilitats clíniques d’entrevista, tant a nivell teòric com pràctic. Per aquest motiu, formar al personal sanitari assistencial en EM pot afavorir que el pacient prengui un rol actiu en la seva salut.

  Associat i aprofita tots els avantatges

  Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

  XARXES SOCIALS

  CONTACTA

  © All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore