Sessió sobre Infraestructures i atenció primària. Societat Catalana de Gestió SanitàriaE

22 de maig de 2024. De 17 a 19 h.
Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears
C/ Major de Can Caralleu, 1-7. 08017 Barcelona

Com han d’evolucionar les infraestructures a l’Atenció Primària i Comunitària
L’evolució de les infraestructures a l’Atenció Primària i Comunitària (APiC) pot ser crucial per millorar la prestació dels serveis de salut, respondre als reptes emergents i proporcionar una atenció més eficient i centrada en el pacient. Algunes de les àrees clau a considerar en aquest procés d’evolució inclouen els següents conceptes:

1. Tecnologia de la Informació i Comunicació (TIC)

2. Infraestructures físiques:
a. Educació i formació
b.Col·laboració interprofessional
c.Prevenció i salut comunitària

3.Finançament i sostenibilitat

Per tal de facilitar la resposta dels serveis davant dels canvis demogràfics i socials de les persones a que van dirigides les nostres intervencions, es requereix una visió integral que consideri les necessitats actuals i futures de la població, així com la incorporació o adequació d’espais, tecnologies i pràctiques que millorin l’efectivitat i l’eficiència dels serveis de salut.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore