Recordatori – Sessió Tècnica del CSC: Tres anys de la llei reguladora de l’eutanàsia: avenços i reptes amb la prestació d’ajuda a morir – 16 DE MAIG

La propera sessió tècnica reflexionarà sobre els avenços i reptes en els tres anys de la llei reguladora de l’eutanàsia. Albert Tuca, Comissió de Garantia i Avaluació de Catalunya (CGAC), presentarà el grau d’implementació, heterogeneïtat territorial i de professionals objectors, patologies i nivells assistencials més implicats en el procés. Francesc José Maria, (CGAC) analitzarà els clarobscurs de les sentències del Tribunal Constitucional reconeixent el dret a la determinació de la pròpia mort i a rebre assistència i l’obligació de l’Estat a habilitar vies legals. Finalitzarà, Gloria Cantarell, Associació pel Dret a una Mort Digna, que reflexionarà sobre la necessitat d’ampliar els esforços per garantir aquest dret a totes les persones que ho desitgin. La sessió estarà moderada per Francesc José Maria, (CGAC).

Seguirà un debat amb el públic, per aprofundir en els aspectes abordats.

La sessió, oberta a tot el públic interessat, tindrà lloc el dijous 16 de maig de 14 a 16 hores, a la seu del CSC en format presencial, amb possibilitat de connexió en línia.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore